Sorra követték egymást az események Oroszországban

Sorra követték egymást az események Oroszországban
Kedves Partnerünk!
Sorra követik egymást az események Oroszországban
 
Sanat Akadémia Obninskban
A Sanatmetal Kft. által létrehozott Sanat Akadémia sokrétű céljai közül kiemelkedő fontosságú az orvos-továbbképzés. Létrejöttét elsősorban az motiválta, hogy az általa gyártott világszínvonalú termékekkel a sebészek a lehető legjobb eredményt elérve tudják segíteni a betegeket.
 
A hazai bemutatkozást követően a képzés Oroszországban, a Sanatmetal Obninsk-i gyárában folytatódott június 27-énahol  Prof. Dr. Varga Endre tartott 25 orosz traumatológus számára továbbképzést, melynek két fő témája a MAGIC szegezés és a Vortex lemezrendszer voltak.
 
Eurázsiai Ortopéd Fórum
A Sanat Akadémia napját követően kiállítói voltunk az Eurázsiai Ortopéd Fórumnak, mely második alkalommal került megrendezésre Moszkvában, június 28-29-én. Avilág 80 országából csaknem 5000 ortopédiával és traumatológiával foglalkozó szakember gyűlt össze, hogy megosszák egymással a különböző szakterületeken elért eredményeket előadások, szimpóziumok, workshopok és tudományos viták keretein belül.
Prof. Dr. Varga Endre a Sanatmetal termékelőnyökről tartott szimpóziumot a hallgatóság számára, "Sanatmetal Szimpózium" címmel. Ezúton is köszönjük szépen Professzor úrnak az oroszországi oktatássorozatot.
 
Szuper hír! Mérföldkő! ISO tanúsítvány a Sanatmetal CIS-nek
2019.04.25-én a CE Certisotanúsítószervezet két auditora a Sanatmetal CIS Kft.-nél is elvégezte az ISO 13485:2016 - orvostechnikai eszközgyártókra vonatkozó – szabvány, a 93/42/EEC direktíva és a 4/2009. (III.17) EüM rendelet szerinti tanúsítását. (A tanúsítvány letölthető mellékelt képre kattintva.)
A sikeres audit jelentős mérföldkőnek számít, hiszen a tanúsítvány kiállításával megnyílt a lehetőség az orosz piac Obninsk-ban gyártott termékekkel történő ellátására, sőt ezen túlmenően akár az európai piacra történő exportja is realizálódhat.
Állandó fejlődésünk és folyamatos nemzetközi jelenlétünk hozzásegít ahhoz, hogy a vállalkozás kiváló minőségű, biztonságosan használható, és kimagasló teljesítőképességű implantátumokat és műtőeszközöket biztosítson a felhasználók részére.

Üdvözlettel,

Farkas Emese
Kereskedelmi és marketing igazgató

 

Vissza az előző oldalra

Következő esemény

Kézsebészeti kötelező szintentartó tanfolyam/VDR és VHF workshop

Semmelweis Orvostudományi Egyetem 2020.01.30.

Sanatmetal
Cégbemutató film

Hírlevél feliratkozás

* indicates required