Műhelygyakorlatok a Sanatmetal trauma rendszereivel

Kedves Partnerünk!

 

 

Trauma divíziónk idén több kisebb workshop megtartása mellett nagyobb szabású workshopokon, továbbképzésekben is részt vesz.
 
Márciusban a Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Trauma Intézet szervezésében „Medence és acetábulum törések kórházi ellátása” címmel megtartott, 12 pontos akkreditált medence tanfolyam lebonyolításában és a workshop kivitelezésében a Sanatmetal is közreműködött, mint főtámogató.

Az előadás-és műhelygyakorlatok 3 szekcióteremben zajlottak, többek között a Sanatmetal iliosacrális csavarozási technikájának ismertetésével, valamint a Vortex medence lemezek (VPE) használatának bemutatásával.

Mik a főbb előnyei a VPE rendszernek?

  • poliaxiálisan szögstabil (a rekonstrukciós lemezek működési elvén alapuló teljes térbeli modellálást biztosító) rögzítést tesz lehetővé 3,5-ös csavarokkal
  • hajlítósablonokkal és lemezhajlítókkal segíti elő a lemez modellálását
  • a medencerendszer kiemelt tagja a symphysis lemez, amely különböző méretekben csontvarratok fogadására alkalmas furatokkal érhető el

 

 

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy termékeinkkel közreműködhettünk a jelenlévő körülbelül 80 orvos és orvostanhallgató ismeretinek bővítésében és köszönthettünk résztvevőket többek között Bajáról, Balassagyarmatról, a Honvéd kórházból, Szombathelyről és Hatvanból is.
Köszönjük a Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Trauma Intézetnek, hogy jelenlétünkkel hozzájárulhattunk a rendezvény sikeréhez!

 

 

Továbbá örömmel tudatjuk, hogy 2018. április 27-én kerül megrendezésre harmadik szabadon választható elméleti képzésünk, melynek helyszíne 8600 Siófok, Zamárdi út 37. A képzés pontértéke: 18 kredit, témája:

 

"Polyaxiális lemezelés: Mit? Mikor? Hogyan?"

 

 

Előadóink:

  • Dr. Tóth Ferenc – Orvos igazgató, Uzsoki utcai kórház
  • Dr. Kocsis András – Traumatológus Szakorvos, Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Trauma Intézet
  • Sallai Éva – Vezető műtősnő helyettes, Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Trauma Intézet
  • Baloghné Kovács-Sztrikó Éva – Sterilizáló Vezető, Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Trauma Intézet
  • Dézsi Gabriella – Vezető szakasszisztens, Wigwam Bau Kft.

 
 
A képzési regisztrációs lap – melynek leadási határideje április 23. 12:00 óra - és a szakmai program részletei a mellékletben megtekinthetőek.
 

 

 

Szeretettel várjuk!

Tisztelettel,

Kriston Viktória
Kereskedelmi- és marketing vezető
Trauma divízió

 

Vissza az előző oldalra

Sanatmetal
Cégbemutató film

Hírlevél feliratkozás

* indicates required