Bővült a MAGIC rendszer!

Kedves Partnerünk!

 

Ezúton szeretnénk bemutatni legújabb fejlesztésünket, a világvezető trochanter trendeket magyar innovációval ötvöző, éppen ezért a világon egyedülálló MAGIC vezeték nélküli mágneses célzó családunk legújabb tagját a MAGIC Trochantert, melyet az érdeklődők már megismerhettek május 30 és június 1 között az EFORT-on.

 

 

Miért páratlan a MAGIC Trochanter?

  • Hosszú szeg esetén röntgensugár nélküli MAGIC célzórendszer használható, amellyel 25%-kal csökkenthető a műtéti idő, mely egy átlag 1 órás, hosszú trochanter szeg operáció esetén 15 percnyi idő-és költségmegtakarítást jelent.

Egy elméleti 50 éves esetszám esetén ez már 750 percnyi, 12,5 óra, azaz félnapnyi megspórolt műtéti idő éves szinten.
Egy külföldi tanulmány* adataira alapozva, a fent említett időtartalék 7328 £, azaz 8342 euro (vagy 2.668.602 HUF) pénzforrást szabadíthat fel csak a műtőszemélyzet költségeit figyelembe véve.
 
Mire fordítható ez az idő-és pénztartalék?

  • várólisták csökkentése az esetleges több műtéti lehetőséggel
  • ezáltal nagyobb páciens elégedettség az intézményben
  • beruházások, invesztíció a műtőtérben
  • képzések a műtőszemélyzet részére, nagyobb dolgozói megelégedés

 

Számtalan specifikuma közül a legkiemelkedőbbek:

  • A MAGIC célzórendszerrel a célzáshoz szükséges sugárterhelés  100%-kal csökkenthető.
  • Rotációgátló csavarral előszerelt szegek mindhárom CCD szögértéknél.
  • Kedvezőbb szilárdsági viszonyok a hosszabb kúpos átmenetű szegalak, a speciális proximális furatkialakítás és a rövid szegeknél alkalmazott rugalmas végződés következtében.
  • Átlagosan 5%-kal magasabb kifáradási határ a kedvezőbb tulajdonságú titánötvözet miatt (alapanyag váltás).
  • A hosszú szeg görbülete nagyobb lett az anatómiai változásoknak és a nemzetközi kívánalmaknak megfelelően.

 

A Spectrum trochanter rendszerből már jól ismert, szintén versenyelőnyt jelentő 1 szeg, proximálisan csavar vagy operatőri döntés értelmében spirál kombinálhatóságot megőriztük, illetve a műszertálca teljes támogatást nyújt továbbra is a rendszer egyszerű használatához, így már az első műtét is sikerrel végezhető.

 

 

 

Jöjjön el és bizonyosodjon meg Győrben is a Magic Trochanter rendszer egyedülállóságáról, a hosszú trochanter szeg esetében a Magic mágneses célzásának előnyeiről.
Sok szeretettel várjuk a MOT-MTT nemzeti kongresszuson, ahol 2018. június 29-én, pénteken 10:30-tól „Magic Trochanter – Új megoldás némi varázslattal” címmel rendezzük meg a Magic Trochanter rendszer bemutatását a 4 egyetem trauma tanszékvezetőjének közreműködésével.

Forrás:  *The cost of trauma operating theatre inefficiency - W.W. Ang,a, S. Sabharwal,b H. Johannsson,c R. Bhattacharya,b and C.M. Gupte

 

Üdvözlettel,

Kriston Viktória
Kereskedelmi- és marketing vezető
Trauma divízió

 

Vissza az előző oldalra

Sanatmetal
Cégbemutató film

Hírlevél feliratkozás

* indicates required