Az első műtétek - Albánia és Szlovénia

Kedves Partnerünk!

 

A Sanatmetal Kft. mint Magyarország piacvezető ortopédiai és traumatológiai eszközöket gyártó és forgalmazó cége évről évre egyre több partnerrel büszkélkedhet a nemzetközi piacon is.
A cég ortopéd divíziója nevében örömmel számolunk be Önnek két új és eredményes együttműködésről.
Vállalatunk idén lépett a piacra Albániában, valamint Szlovéniában és az elmúlt pár hónapban mindkét országban több sikeres műtétet hajtottak végre a Sanatmetal Kft. termékeivel. Az alábbiakban ezek közül szeretnénk Önnel egyet-egyet megosztani.
 

 

 

Az első műtétekre a Sanatmetal cementnélküli press-fit váparendszerének, a ConeTactnak a felhasználásával idén februárban került sor Szlovénia negyedik legnagyobb kórházában, a Novo Mesto Hospitalban. Az operációt az ortopéd osztály főorvosa, Dr. Gregor Kavcic végezte, aki elégedettségét fejezte ki a műtét után, valamint szakmai tapasztalatain alapuló segítségét is felajánlotta a csípőprotézisek fejlesztése terén cégünk részére.
 

 

 

Közel egy hónappal ezelőtt az albán fővárosban, Tiranában a „Spitali Universitar i Traumes” kórházban is sikeres első műtétek zajlottak le a Sanatmetal Kft. bipoláris cementes csípőprotézisével. Az operáló orvosok, Dr. Viktor Marku és Dr. Erion Qatu szintén nagyon meg voltak elégedve a Pannon cementes csípőprotézis szárral és a bipoláris fejjel is. Májusban már a Sanatmetal Kft. cementnélküli csípőprotézisével is szeretnének operálni.
 

 

Célunk, hogy a jövőben is hasonló sikereket érjünk el, melyről igyekszünk Önnek hírt adni!
 

 

Üdvözlettel,

Forgó-Vida Marianna
Ortopédia divízió igazgató

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

Vissza az előző oldalra

Sanatmetal
Cégbemutató film

Hírlevél feliratkozás

* indicates required